Hvorfor Personlig Trener? 10 gode grunner.

Personlig Trener
Personlig Trener Lars Erik Bakken
Ofte blir jeg spurt om hvorfor man behøver eller trenger en personlig trener (PT). Her følger derfor 10 gode grunner til hvorfor du bør trene sammen med en personlig trener. (Enkelt forklart)


1. En personlig trener kan introdusere og lære deg nye treningsmetoder og nye øvelser.
Spesielt viktig hvis man begynner å gå lei av et bestemt treningsprogram og trenger variasjon, eller du rett og slett ikke vet hva slags type trening og øvelser som er bra for deg.

2. En personlig trener har et objektivt øye. 
Vi har alle områder som vi trenger å jobbe med. En PT vil gi deg realistiske svar på hva du kan oppnå med treningen og dermed optimalisere timene slik at du trener kroppen på en riktig og effektiv måte i forhold til dine mål.

3. En personlig trener er bedre enn ett speil.
Personlig Trening Oslo
Personlig Trening Oslo, Lysaker
Å se deg selv i speilet mens du trener kan hjelpe deg med å gjøre øvelsen riktig, men det er enda bedre å ha en som kan justere deg korrekt og kontinuerlig mens du trener. Du vil få en bedre følelse av øvelsen og lære den optimalt uavhengig av speil.

4.En personlig trener får deg til å yte ekstra og bryte dine barrierer.
Når du tror du ikke orker mer og vil gi opp, vil en PT motivere deg til å gjøre litt mer enn du trodde du skulle klare. Det ligger i menneskets natur å lure seg litt unna når det blir tøft og tungt. Med en PT vil du, innenfor rimelighetens grenser, gjøre alt du skal pluss litt til.

5. Du har en avtale med en personlig trener.
Denne er veldig viktig for mange. Spesielt når det sosiale med venner eller godstolen begynner å friste. Det er mye vanskeligere å droppe en treningsøkt med din personlige trener enn din egen trening på gymmet.

6. En personlig trener hindrer deg i å stagnere og holder deg motivert.
En personlig trener har alltid en ny økt under ermet, hvis variasjon er viktig for deg. Det vil gi deg inspirasjon  og bidra til å gjøre treningen mer utfordrende og gøy.

7. En personlig trener holder orden i økten, tester deg og noterer seg fremgangen din.
Dette er kanskje bare latskap, men når man blir sliten og nesten ikke kan tenke, kan det være vanskelig å vite hvordan man presterer i øvelsen, hva man skal gjøre eller hvor lenge man skal holde på. En PT vil drive deg igjennom økten med en god flyt og gi deg feedback på teknikk, tid, repetisjoner og hvilke øvelser du skal gjøre.

8. En personlig trener er inspirerende.
En personlig trener er ett forbilde og viser deg veien til din suksess. Det å trene med en som er dedikert til trening og som har oppnådd gode resultater selv gjennom trening, kan gi deg motivasjon ved å være en som du kan strekke deg etter. 

9. En personlig trener liker å se deg svette og yte maks. 
Hvem andre enn din personlige trener liker å se deg helt utslitt og gåen? En personlig trener blir motivert av å få deg til å gi full innsats og prestere optimalt under økten. Svette, pusting og pesing er bare gode tegn på at du gir alt, og at den personlige treneren gjør jobben sin. 

10. En personlig trener hjelper deg med å trene riktig og på egenhånd.
Trene med en PT skal være så kunnskapsrikt og lærerikt at du lett kan kjøre gode økter på egenhånd. Ikke alle har råd til personlig trener over lengre tid. Da skal timene være såpass gode at du tar med deg treningskunnskapen videre inn i egentreningen.